Vi säljer Pondus hundfoder

Pondusfoder är ett av de första bolagen i Norden som började tillverka färskfoder redan 1993. Sedan dess har vi försett hundar i norra delarna av Sverige och Finland med mat av högsta kvalitet och smaklighet. Efter att ha mättat hundar uppe i norr i drygt 20 år har vi nu tagit ett steg närmre vår vision och utökar vårt nät av återförsäljare även söderut.

”Vi vill göra världens alla hundar mätta och glada”

Vårt motto är att varje hund förtjänar att hållas mätt och glad, så som en lycklig hund bör vara.

Därför fyller vi inte ut våra foder med onödiga kalorier eller något som hunden inte behöver. Vi vill hålla vår mat ren och enkel, men tillräckligt näringsrik för att uppfylla alla behov som våra fyrbenta behöver. Genom att använda tre olika proteinkällor täcks behovet av olika aminosyror och med det naturligt förekommande fettet och tillsatta vitaminer och mineraler så har vi lyckats mätta massvis med hundar. En hund som får äta en naturlig kost får också ett motståndskraftigare immunförsvar, en förbättrad pälskvalitet, starkare klor och i kombination med ett optimalt näringsupptag blir där också mindre kvar för husse eller matte att plocka upp. Det blir också lättare för hunden att hålla en sund vikt, och det är lättare att dosera mängden efter behovet. Det är inte svårt, bara tina och servera. Våga prova, din hund kommer att tacka dig!

Pris

27 kr för 500 g och 12 kg för 479 kr
Betalning endast kort eller swish

OBS! Eftersom vi även har hunddagis så är det lättast att handla hundmat mellan 6.30-9 eller 15-18 eftersom vi är ute mycket övrig tid.

Generell dosering:

Den generella doseringen för en vuxen, normalaktiv hund är 2% av kroppsvikten. Uträkningen är hundens vikt x 0,02, exempelvis 20 x 0,02 = 0,4, vilket innebär 400 gr mat/dag. Enkelt sett ser det ut såhär:

  • 5 kg – 100 gr mat/dag
  • 10 kg – 200 gr mat/dag
  • 20 kg – 400 gr mat/dag
  • 30 kg – 600 gr mat/dag
  • 40 kg – 800 gr mat/dag
  • 50 kg – 1000 gr mat/dag och så vidare.

Anpassa mängden efter hundens hull och kondition. Behovet ökar betydligt vid hårt arbete.

För mer information följ länken till https://pondusfoder.com